Doe mee met Thijl en word onderdeel van zijn geuzenkamp!

Word partner van Thijl

Thijl 2018 zoekt samenwerkingen met allerlei verschillende partners. Bent u geïnteresseerd in een standplaats in het geuzenkamp of wilt u op een andere manier betrokken worden bij de productie? Neem vooral contact op voor meer informatie.

Vraag naar meer informatie over partnerschappen!

Thijl voor de toekomst

Thijl 2018 realiseert de eerste uitgave van de bladmuziek van de opera, én een openbaar beschikbare opname. Daarvoor is een team van vrijwilligers bezig om de bladmuziek te digitaliseren, en maken we in samenwerking met uitgever Donemus en bladmuziekspecialist Tobias de Haas een mooie uitgave. Je kunt helpen bij de digitalisatie of doneren om de uitgave mogelijk te maken.

Help mee met de bladmuziek!

Werken bij Thijl

Bij Thijl 2018 zijn we continu op zoek naar mensen die met ons de festivalopera willen gaan maken. Kijk op de vacaturepagina voor de openstaande posities.

Word onderdeel van Thijl 2018!

Geuzenpost voor Thijl

Wil je meer weten over Thijl of graag helpen deze opera te realiseren? Neem via het formulier contact met ons op of mail naar info@thijl2018.nl

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Thijl? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates via de mail.